8 Zarządzanie żywnością i napojami Kursy degrees found
- Kursy
- Nauka o żywności i napojach
- Biznes gastronomiczny
- Zarządzanie żywnością i napojami
- Europie7
- Ameryka Północna2
8 Zarządzanie żywnością i napojami Kursy degrees found
Wyróżniony
OSTELEA | Distancia
Wyższy Kurs Zarządzania Firmami Gastronomicznymi i Spożywczymi
- Madrid, Hiszpania
- Barcelona, Hiszpania + 1 more
Kursy
Niepełny etat
9 miesiące
Mieszany, Nauka na odległość
Hiszpański
Turystyka jest jedną z najważniejszych dziedzin działalności gospodarczej hiszpańskiej gospodarki i jednym z podstawowych sektorów rozwoju społecznego i gospodarczego kraju. W sektorze restauracja, w której znajduje się ponad 270 000 lokali i 1,3 miliona miejsc pracy, jest jednym z najszybciej rozwijających się obszarów i jednym z kluczowych elementów działalności turystycznej.
Wyróżniony
CESIF
Magister Online w Zarządzaniu Przemysłem Rolno-Spożywczym
- Madrid, Hiszpania
Kursy
Pełny etat
12 miesiące
Nauka na odległość
Hiszpański
Kompleksowe zarządzanie przemysłem rolno-spożywczym stanowi ogromną przewagę konkurencyjną, gdyż pozwala na: otwieranie nowych kanałów handlowych, zwiększanie sprzedaży, poprawę zaufania konsumentów, sprzedaż innowacyjnych produktów, unikanie alertów i kryzysów żywnościowych, minimalizowanie skutków, obniżanie kosztów produkcji itp.
Wyróżniony
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Rozszerzenie studiów uniwersyteckich Zarządzanie przychodami w centrach gastronomicznych
- Madrid, Hiszpania
Kursy
Pełny etat
2 miesiące
Nauka na odległość
Hiszpański
Fast-track counseling
Revenue Management to filozofia zarządzania, która zwiększa rentowność firm usługowych o stałej przepustowości, takich jak hotele, linie lotnicze itp. W tych sektorach występuje obecnie wysoki stopień wdrożenia. Sektor restauracyjny ma bardzo podobne cechy do tych branż, więc jego zastosowanie byłoby bardzo interesujące, jednak jego zastosowanie nie jest jeszcze powszechne.
Wyróżniony
Alison Free Online Learning
Kurs doskonalenia usług gastronomicznych - rozbiór i obróbka mięsa
- Online USA
Kursy
Pełny etat, Niepełny etat
1 godzina
Nauka na odległość
Język angielski
Poznaj standardowe procedury przetwarzania i rozbioru mięsa w tym bezpłatnym kursie online Food Service Excellence - Meat Cutting and Processing. Ten kurs z certyfikatem uczy rozbioru i przetwarzania mięsa w branży gastronomicznej. Omawiamy różne rodzaje mięsa i drobiu oraz terminologię używaną do ich omawiania.
Wyróżniony
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Rozszerzenie kursu uniwersyteckiego Alergeny i zanieczyszczenia krzyżowe
- Madrid, Hiszpania
Kursy
Pełny etat
180 godziny
Nauka na odległość
Hiszpański
Fast-track counseling
Specjalista Uniwersyteckiego Kursu Rozszerzającego Alergeny i Zakażenia Krzyżowe musi być doskonale przeszkolony w tej kwestii, aby zagwarantować całkowite bezpieczeństwo każdemu konsumentowi, który ma alergię lub nietolerancję, a także być w stanie uwrażliwić otaczające go osoby na to, jak ważne jest to materiał.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs specjalisty w zakresie gastronomii systemowej IHK
- Germany Online, Niemcy
Kursy
Pełny etat
20 miesiące
Nauka na odległość
Niemiecki
Również w gastronomii systemowej ma ogromne znaczenie to, czy jesteś średnio wykwalifikowany, niewykwalifikowany, czy też posiadasz wykwalifikowane kwalifikacje zawodowe!
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs mistrza kuchni IHK
- Germany Online, Niemcy
Kursy
Pełny etat
24 miesiące
Nauka na odległość
Niemiecki
Szef kuchni to coś więcej niż tytuł. Najbardziej tradycyjny z magisterskich studiów gastronomicznych jest podstawą udanego wejścia na szczebel zarządzania i zarządzania w branży hotelarskiej i restauracyjnej, w gastronomii komunalnej, w cateringu - ale także w przemyśle, edukacji i wielu innych dziedzinach.
Agribusiness Academy
Jedzenie
- Newcastle-under-Lyme, Wielka Brytania
- Birmingham, Wielka Brytania + 1 more
Kursy
Niepełny etat
3 miesiące
Nauka na odległość
Język angielski
Ten program jest przeznaczony dla osób, które chcą budować swoje krytyczne zrozumienie żywności
Odpowiedz na kilka pytań, a znajdziemy dla Ciebie odpowiednie kierunki studiów!
Popularny rodzaj stopnia naukowego
Popularny tryb studiów
Popularne lokalizacje
online Kursy Programy w Nauka o żywności i napojach Biznes gastronomiczny Zarządzanie żywnością i napojami
Kurs online umożliwia studentom zdobycie wiedzy w określonym obszarze bez konieczności uczęszczania do tradycyjnej klasy. Kursy można podjąć w ramach ścieżki akademickiej lub zapewnić dodatkowe kwalifikacje dla obecnych profesjonalistów.
Jaki jest kurs online w zakresie zarządzania żywnością i napojami? Ten program zapewnia studentom umiejętności zarządzania personelem i klientami w przemyśle spożywczym. Każdy program będzie miał swój własny nacisk, ale uczniowie mogą się nauczyć, jak sobie radzić z typowymi wyzwaniami w zarządzaniu, a także budując podstawowe umiejętności zarządzania. Niektóre programy nauczą kulinarnej kreatywności i umiejętności. Typowe tematy mogą obejmować prawo dotyczące przyjmowania gości, działania związane z napojami, zapobieganie stratom, zakup, księgowość restauracji, rozwój biznesu, bezpieczeństwo żywności, marketing w hali hotelarskiej oraz standardy usług.
Studenci, którzy uczęszczają na ten kurs, uczą się radzić sobie z konfliktami pracowników, rozwiązywać problemy i mówić dokładnie i wesoło, umiejętności, które mogą być stosowane w każdej branży.Edukacja w zakresie zarządzania żywnością i napojami może również kwalifikować studentów do wielu różnych miejsc pracy na całym świecie.
Koszty związane z kursem zarządzania żywnością i napojami mogą się znacznie różnić w zależności od instytucji. Szkoły na całym świecie oferują ten kurs, więc zachęca się studentów do badania wielu z nich i zadzwonić, aby dowiedzieć się, jakie czesne i opłaty będą oczekiwane. Ci, którzy potrzebują pomocy finansowej powinni zapytać o dostępne kredyty lub stypendia.
Ukończenie kursu online w zakresie zarządzania żywnością i napojami może przygotować osoby do różnych karier. W zależności od wcześniejszych doświadczeń uczniowie mogą rozpocząć pracę jako asystent kierowników lub nadzorców i pracować nad nimi. Typowi pracodawcy to restauracje, bary, ośrodki wypoczynkowe, statki wycieczkowe, hotele, firmy cateringowe i centra wydarzeń. Osoby z duchem przedsiębiorczości i otoczenie biznesu mogą zdecydować się na założenie własnego przedsiębiorstwa spożywczego.
Rozpocznij poszukiwania opcji, korzystając z katalogu online. Wyszukaj swój program poniżej i skontaktuj się bezpośrednio z biurem rekrutacyjnym wybranej szkoły, wypełniając formularz wstępny.