Keystone logo
International Culinary Studio

International Culinary Studio

International Culinary Studio

Wstęp

Z siedzibą w Christchurch w Nowej Zelandii jesteśmy zobowiązani do zapewniania profesjonalnej, doskonałej edukacji opartej na technologii, dostarczanej w formacie blended learning. Oferujemy akredytowane kursy, a także szereg kursów kulinarnych online dla branży, hobby i Junior Chef na całym świecie.

Nauczanie mieszane, prowadzone przez wiodących w branży edukatorów kucharzy, łączy nauczanie osobiste i edukację online. Podejście blended learning jest niezwykle elastyczne, co oznacza, że studenci hotelarstwa mogą jednocześnie uczyć się i pracować.

Ściśle współpracujemy z naszymi studentami, aby zaoferować nasz wyjątkowy program związany z karierą, który w przypadku niektórych opcji kursów obejmuje staż branżowy, zapewniając uczniom zdobycie niezbędnych umiejętności, aby być pewnym siebie w komercyjnym środowisku kulinarnym.

  • Nasze wartości

Doskonałość, uczciwość, innowacja, empatia, pasja i kreatywność

  • Nasz cel

Zapewniamy doskonałą edukację kulinarną opartą na technologii.

  • nasza filozofia

International Culinary Studio jest zaangażowane w zapewnianie doskonałej edukacji kulinarnej online, umożliwiając studentom naukę i pracę, jednocześnie uzyskując Międzynarodową Akredytowaną Kwalifikację, zapewniając w ten sposób wysokiej jakości pozycje w kuchniach na całym świecie.

Jesteśmy

Wiodący prywatny dostawca edukacji akredytowanych międzynarodowych kwalifikacji kulinarnych online, zarówno dla studentów lokalnych, jak i zagranicznych.

Nasza unikalna filozofia nauczania, która obejmuje 360-stopniowy model ucznia z wysokim dotykiem, wykorzystuje nowoczesne podejście, aby zapewnić uczniom aktywny udział w ich własnym doświadczeniu edukacyjnym. Nauczeni przez wiodących w branży edukatorów kucharzy, nasi studenci przechodzą światowej klasy szkolenia z wykorzystaniem technologii, które w połączeniu z doświadczeniem branżowym i dostępem do naszej międzynarodowej sieci kucharzy absolwentów zapewniają, że są dobrze przygotowani do kariery kulinarnej w dowolnym miejscu.

Zapewniamy wyjątkowe i kreatywne środowisko biznesowe, pozwalające naszym pracownikom i studentom na rozwój i rozwój. Jesteśmy zaangażowani w budowanie solidnych i trwałych relacji w branży hotelarskiej i staramy się pomóc każdemu uczniowi w zdobyciu odpowiedniego zatrudnienia lub spełnieniu osobistych marzeń i celów kulinarnych.

Dlaczego warto studiować w International Culinary Studio ?

  • Elastyczność

Ucz się według elastycznego harmonogramu dopasowanego do Twojego stylu życia, obowiązków zawodowych i rodzinnych

  • Przystępność

Brak kosztów dojazdów, a nauka online jest znacznie tańsza

  • Adaptowalna nauka

Rozwija samodyscyplinę, samomotywację i lepsze umiejętności komunikacyjne

  • Jeden na jednego czesnego

Spersonalizowane indywidualne czesne z w pełni akredytowanym instruktorem szefa kuchni

  • Uznana kwalifikacja

Szeroka gama uznawanych na całym świecie akredytowanych kursów w ofercie

  • Obszerna biblioteka

Dostęp do doskonałych materiałów pomocniczych, w tym glosariusza i szeregu przepisów do druku

  • Zajęcia wideo na żywo

Nagrane zajęcia wideo na żywo do oglądania tyle razy, ile to konieczne

  • Zarabiaj, gdy się uczysz

Już pracuję? Zmiana kariery? Zdobądź kwalifikacje, będąc jeszcze zatrudnionym

  • Dostępność

Wiele treści kursu można wyświetlać za pomocą aplikacji w dowolnym miejscu i czasie, na dowolnym urządzeniu

  • Cyfrowe plakietki

Przenieś swoje osiągnięcia na cały świat dzięki internetowemu e-portfolio i cyfrowej plakietce

  • Bariery w nauce?

Spersonalizowany model mentoringu i uczenia się ucznia przezwycięża wiele trudności w nauce

  • Umiejętności w świecie rzeczywistym

Absolwent z prawdziwymi umiejętnościami, które pomogą Ci odnieść sukces w dzisiejszym konkurencyjnym miejscu pracy

Podróżuj po świecie dzięki uznanemu na całym świecie certyfikatowi cyfrowej odznaki gościnności i wyróżnij się z tłumu

Kulinarna Pathway

W większości profesjonalnych kuchni istnieją cztery rodzaje szefów kuchni, działających w strukturze rangowej lub hierarchicznej. Oni są:

  • praktykanci lub stażyści szefowie kuchni, znani jako Commis Chefs
  • szefowie sekcji, znani jako Chefs de Partie lub Line Cooks
  • Sous Chefs, którzy pełnią rolę zastępców w kuchni
  • Szefowie Kuchni, którzy są odpowiedzialni za zarządzanie całą kuchnią, znani są również jako Szefowie Kuchni.

164672_Capturadepantalla100_edited.jpg

Lokalizacje

  • Canterbury Plains

    Williams Street,122, 7630, Canterbury Plains

pytania