Keystone logo
International Culinary Studio

International Culinary Studio

International Culinary Studio

Wstęp

Z siedzibą w Christchurch w Nowej Zelandii jesteśmy zobowiązani do zapewniania profesjonalnej, doskonałej edukacji opartej na technologii, dostarczanej w formacie blended learning. Oferujemy akredytowane kursy, a także szereg kursów kulinarnych online dla branży, hobby i Junior Chef na całym świecie.

Nauczanie mieszane, prowadzone przez wiodących w branży edukatorów kucharzy, łączy nauczanie osobiste i edukację online. Podejście blended learning jest niezwykle elastyczne, co oznacza, że studenci hotelarstwa mogą jednocześnie uczyć się i pracować.

Ściśle współpracujemy z naszymi studentami, aby zaoferować nasz wyjątkowy program związany z karierą, który w przypadku niektórych opcji kursów obejmuje staż branżowy, zapewniając uczniom zdobycie niezbędnych umiejętności, aby być pewnym siebie w komercyjnym środowisku kulinarnym.

  • Nasze wartości

Doskonałość, uczciwość, innowacja, empatia, pasja i kreatywność

  • Nasz cel

Zapewniamy doskonałą edukację kulinarną opartą na technologii.

  • nasza filozofia

International Culinary Studio jest zaangażowane w zapewnianie doskonałej edukacji kulinarnej online, umożliwiając studentom naukę i pracę, jednocześnie uzyskując Międzynarodową Akredytowaną Kwalifikację, zapewniając w ten sposób wysokiej jakości pozycje w kuchniach na całym świecie.

Jesteśmy

Wiodący prywatny dostawca edukacji akredytowanych międzynarodowych kwalifikacji kulinarnych online, zarówno dla studentów lokalnych, jak i zagranicznych.

Nasza unikalna filozofia nauczania, która obejmuje 360-stopniowy model ucznia z wysokim dotykiem, wykorzystuje nowoczesne podejście, aby zapewnić uczniom aktywny udział w ich własnym doświadczeniu edukacyjnym. Nauczeni przez wiodących w branży edukatorów kucharzy, nasi studenci przechodzą światowej klasy szkolenia z wykorzystaniem technologii, które w połączeniu z doświadczeniem branżowym i dostępem do naszej międzynarodowej sieci kucharzy absolwentów zapewniają, że są dobrze przygotowani do kariery kulinarnej w dowolnym miejscu.

Zapewniamy wyjątkowe i kreatywne środowisko biznesowe, pozwalające naszym pracownikom i studentom na rozwój i rozwój. Jesteśmy zaangażowani w budowanie solidnych i trwałych relacji w branży hotelarskiej i staramy się pomóc każdemu uczniowi w zdobyciu odpowiedniego zatrudnienia lub spełnieniu osobistych marzeń i celów kulinarnych.

Dlaczego warto studiować w International Culinary Studio ?

  • Elastyczność

Ucz się według elastycznego harmonogramu dopasowanego do Twojego stylu życia, obowiązków zawodowych i rodzinnych

  • Przystępność

Brak kosztów dojazdów, a nauka online jest znacznie tańsza

  • Adaptowalna nauka

Rozwija samodyscyplinę, samomotywację i lepsze umiejętności komunikacyjne

  • Jeden na jednego czesnego

Spersonalizowane indywidualne czesne z w pełni akredytowanym instruktorem szefa kuchni

  • Uznana kwalifikacja

Szeroka gama uznawanych na całym świecie akredytowanych kursów w ofercie

  • Obszerna biblioteka

Dostęp do doskonałych materiałów pomocniczych, w tym glosariusza i szeregu przepisów do druku

  • Zajęcia wideo na żywo

Nagrane zajęcia wideo na żywo do oglądania tyle razy, ile to konieczne

  • Zarabiaj, gdy się uczysz

Już pracuję? Zmiana kariery? Zdobądź kwalifikacje, będąc jeszcze zatrudnionym

  • Dostępność

Wiele treści kursu można wyświetlać za pomocą aplikacji w dowolnym miejscu i czasie, na dowolnym urządzeniu

  • Cyfrowe plakietki

Przenieś swoje osiągnięcia na cały świat dzięki internetowemu e-portfolio i cyfrowej plakietce

  • Bariery w nauce?

Spersonalizowany model mentoringu i uczenia się ucznia przezwycięża wiele trudności w nauce

  • Umiejętności w świecie rzeczywistym

Absolwent z prawdziwymi umiejętnościami, które pomogą Ci odnieść sukces w dzisiejszym konkurencyjnym miejscu pracy

Podróżuj po świecie dzięki uznanemu na całym świecie certyfikatowi cyfrowej odznaki gościnności i wyróżnij się z tłumu

Kulinarna Pathway

W większości profesjonalnych kuchni istnieją cztery rodzaje szefów kuchni, działających w strukturze rangowej lub hierarchicznej. Oni są:

  • praktykanci lub stażyści szefowie kuchni, znani jako Commis Chefs
  • szefowie sekcji, znani jako Chefs de Partie lub Line Cooks
  • Sous Chefs, którzy pełnią rolę zastępców w kuchni
  • Szefowie Kuchni, którzy są odpowiedzialni za zarządzanie całą kuchnią, znani są również jako Szefowie Kuchni.

164672_Capturadepantalla100_edited.jpg

Statystyka

Globalna certyfikacja i kwalifikacje

International Culinary Studio zostało wyróżnione przez WorldChefs Association i zostało wyróżnione Programem WorldChefs Recognition of Quality Culinary Education Program. Kursy te są dostosowane do konkretnego stanowiska, a po ich zakończeniu studenci mogą zaprezentować bogactwo nowych umiejętności w swoim e-portfolio, a w niektórych przypadkach mogą ubiegać się o certyfikat WorldChefs Global Hospitality, który pokazuje ich umiejętności w dowolnym miejscu na świecie.

Krótkie kursy

Mamy szeroką gamę krótkich kursów do wyboru, od wybranych branżowych po kursy dla hobbystów.

Domowy program kulinarny szkoły

Idealny dla wszystkich początkujących profesjonalistów kulinarnych, nasz Home School Program daje uczniom możliwość pielęgnowania ich rosnących talentów kulinarnych w kuchni w domu.

Młodszy Szef Kuchni

Nasze internetowe programy dla młodych szefów kuchni są ekscytujące, interaktywne i przyjazne dla użytkownika. Stanowią świetne wprowadzenie w magiczny świat kulinarny.

    Lokalizacje

    • Canterbury Plains

      Williams Street,122, 7630, Canterbury Plains

    pytania