Z siedzibą w Christchurch w Nowej Zelandii jesteśmy zobowiązani do zapewniania profesjonalnej, doskonałej edukacji opartej na technologii, dostarczanej w formacie blended learning. Oferujemy akredytowane kursy, a także szereg kursów kulinarnych online dla branży, hobby i Junior Chef na całym świecie.
Nauczanie mieszane, prowadzone przez wiodących w branży edukatorów kucharzy, łączy nauczanie osobiste i edukację online. Podejście blended learning jest niezwykle elastyczne, co oznacza, że studenci hotelarstwa mogą jednocześnie uczyć się i pracować.
Ściśle współpracujemy z naszymi studentami, aby zaoferować nasz wyjątkowy program związany z karierą, który w przypadku niektórych opcji kursów obejmuje staż branżowy, zapewniając uczniom zdobycie niezbędnych umiejętności, aby być pewnym siebie w komercyjnym środowisku kulinarnym.
- Nasze wartości
Doskonałość, uczciwość, innowacja, empatia, pasja i kreatywność
- Nasz cel
Zapewniamy doskonałą edukację kulinarną opartą na technologii.
- nasza filozofia
International Culinary Studio jest zaangażowane w zapewnianie doskonałej edukacji kulinarnej online, umożliwiając studentom naukę i pracę, jednocześnie uzyskując Międzynarodową Akredytowaną Kwalifikację, zapewniając w ten sposób wysokiej jakości pozycje w kuchniach na całym świecie.
Jesteśmy
Wiodący prywatny dostawca edukacji akredytowanych międzynarodowych kwalifikacji kulinarnych online, zarówno dla studentów lokalnych, jak i zagranicznych.
Nasza unikalna filozofia nauczania, która obejmuje 360-stopniowy model ucznia z wysokim dotykiem, wykorzystuje nowoczesne podejście, aby zapewnić uczniom aktywny udział w ich własnym doświadczeniu edukacyjnym. Nauczeni przez wiodących w branży edukatorów kucharzy, nasi studenci przechodzą światowej klasy szkolenia z wykorzystaniem technologii, które w połączeniu z doświadczeniem branżowym i dostępem do naszej międzynarodowej sieci kucharzy absolwentów zapewniają, że są dobrze przygotowani do kariery kulinarnej w dowolnym miejscu.
Zapewniamy wyjątkowe i kreatywne środowisko biznesowe, pozwalające naszym pracownikom i studentom na rozwój i rozwój. Jesteśmy zaangażowani w budowanie solidnych i trwałych relacji w branży hotelarskiej i staramy się pomóc każdemu uczniowi w zdobyciu odpowiedniego zatrudnienia lub spełnieniu osobistych marzeń i celów kulinarnych.
Dlaczego warto studiować w International Culinary Studio ?
- Elastyczność
Ucz się według elastycznego harmonogramu dopasowanego do Twojego stylu życia, obowiązków zawodowych i rodzinnych
- Przystępność
Brak kosztów dojazdów, a nauka online jest znacznie tańsza
- Adaptowalna nauka
Rozwija samodyscyplinę, samomotywację i lepsze umiejętności komunikacyjne
- Jeden na jednego czesnego
Spersonalizowane indywidualne czesne z w pełni akredytowanym instruktorem szefa kuchni
- Uznana kwalifikacja
Szeroka gama uznawanych na całym świecie akredytowanych kursów w ofercie
- Obszerna biblioteka
Dostęp do doskonałych materiałów pomocniczych, w tym glosariusza i szeregu przepisów do druku
- Zajęcia wideo na żywo
Nagrane zajęcia wideo na żywo do oglądania tyle razy, ile to konieczne
- Zarabiaj, gdy się uczysz
Już pracuję? Zmiana kariery? Zdobądź kwalifikacje, będąc jeszcze zatrudnionym
- Dostępność
Wiele treści kursu można wyświetlać za pomocą aplikacji w dowolnym miejscu i czasie, na dowolnym urządzeniu
- Cyfrowe plakietki
Przenieś swoje osiągnięcia na cały świat dzięki internetowemu e-portfolio i cyfrowej plakietce
- Bariery w nauce?
Spersonalizowany model mentoringu i uczenia się ucznia przezwycięża wiele trudności w nauce
- Umiejętności w świecie rzeczywistym
Absolwent z prawdziwymi umiejętnościami, które pomogą Ci odnieść sukces w dzisiejszym konkurencyjnym miejscu pracy
Podróżuj po świecie dzięki uznanemu na całym świecie certyfikatowi cyfrowej odznaki gościnności i wyróżnij się z tłumu
Kulinarna Pathway
W większości profesjonalnych kuchni istnieją cztery rodzaje szefów kuchni, działających w strukturze rangowej lub hierarchicznej. Oni są:
- praktykanci lub stażyści szefowie kuchni, znani jako Commis Chefs
- szefowie sekcji, znani jako Chefs de Partie lub Line Cooks
- Sous Chefs, którzy pełnią rolę zastępców w kuchni
- Szefowie Kuchni, którzy są odpowiedzialni za zarządzanie całą kuchnią, znani są również jako Szefowie Kuchni.
