
Certyfikat in
Certyfikat (poziom 1) w zakresie obchodzenia się z żywnością Australian Institute Of Accreditation

Stypendia
Wstęp
Nasz kurs dotyczący obsługi żywności (poziom 1) jest w pełni akredytowany i jest doskonałym kursem podstawowym dla osób rozpoczynających pracę w przemyśle spożywczym. Bycie akredytowanym kursem oznacza, że Twój certyfikat (Oświadczenie o osiągnięciach) jest ważny w całej Australii. Ten kurs zasadniczo obejmuje podstawowe informacje dotyczące tego, jak dobre praktyki higieny osobistej mogą zapobiegać zanieczyszczeniu żywności, które może powodować choroby przenoszone przez żywność, upewniając się, że rozumiesz swoje obowiązki jako osoby mającej kontakt z żywnością.
Wszystkie typy ludzi wykorzystują te umiejętności w miejscu pracy w trakcie swoich codziennych czynności, w tym kucharze, szefowie kuchni, firmy cateringowe, stewardowie kuchenni, pracownicy kuchni, pracownicy baru i żywności i napojów, a czasem obsługa pokojowa i personel recepcji. Zanieczyszczenie żywności może spowodować choroby przenoszone przez żywność, takie jak zatrucia pokarmowe, salmonella i inne zagrożenia dla zdrowia. Inspektor żywności i osoba zajmująca się obsługą żywności odgrywają istotną rolę w zapobieganiu powyższym rzeczom.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Bezpieczeństwo żywności (Darmowy kurs online z dyplomem)
- Online
Bezpieczeństwo żywności MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (Online Learning)
- Edinburgh, Wielka Brytania
Global Food Security and Nutrition MSc, PgDip, PgCert (Online Learning)
- Edinburgh, Wielka Brytania