Mistrza w żywieniu i sztuki kulinarnej
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Zurich, Szwajcaria
Języki
Język angielski
Forma badania
Nauka na odległość
Czas trwania
16 - 20 months
Tempo
Pełny etat, Niepełny etat
Czesne
EUR 3960 / per year
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Poproś o informacje
Wstęp
3 najlepszych uniwersytetów = 1 stopień EUROPEJSKĄ Wszyscy uczniowie będą mieli oprócz ABM Dyplom Wspólny dyplom z Uniwersytetu w Dąbrowie Górniczej (WSB) i Uniwersytetu Tarasa Szewczenki Narodowej. 3 najlepszych uniwersytetów europejskich = najlepsza wirtualna / Odległość Program = 1 Top Dyplom Europejski SZWAJCARIA + UE + najwyższej pozycji w rankingu 500
Rozwijać swoją wiedzę w ABM
Połączyć się z uczniów i liderów takich jak Ty w programach naszego mistrza internetowego. Będziesz iść tak daleko, jak twój umysł będzie cię jako uczeń magistra w ABM.
Dla profesjonalistów
Mistrz Żywienia i Sztuki Kulinarnej (Food Service Management; MBA) oznacza kolejny poziom osiągnięć w każdej dyscypliny akademickiej.
Pod koniec magistra (MBA) w żywieniu i Culinary Arts programu (Food Service Management) studiów absolwenci będą łączyć teorię z ich doświadczeniem pracy i wyświetlić solidną wiedzę na temat żywienia i Sztuki Kulinarnej (Food Service Management). Studenci są wyposażone w przydatne narzędzia konsultantów zdrowia, aby wejść na rynek pracy i bardziej efektywnie i skutecznie przyczynić się do organizacji w tej dziedzinie.
Mistrz w żywieniu i Sztuki Kulinarnej to program studiów dla studentów, którzy chcą wzmocnić swoje umiejętności w zakresie zdrowia i żywności koncentrując się głównie na elementach kierowniczych. Ten program studiów składa się z 12-miesięcznego okresu badania, w którym studenci będą prowadzone w formie wykładów.
W programach naszego mistrza, będzie:
- Rozwijać i ćwiczyć innowacyjnych metod badawczych.
- Zarabiaj najwyższą jakość kształcenia.
- Osiągnąć wiedzę, aby publikować w czasopismach.
- Z powodzeniem stać się badaczem i profesjonalny.
MBA: 1 rok + praca
Mamy 4 nabory w ciągu roku: styczeń, kwiecień, lipiec i październik
Mistrz weźmie swoją pozycję lidera na następny poziom. W programach naszego mistrza, będzie:
- Badanie i zastosowanie innowacyjnych metod badawczych.
- Połącz badań stosowanych i praktykę zawodową.
- Przygotuj się, aby wpływ w polityce i praktyce.
- Dowiedz się strategie, aby ułatwić bardziej skuteczne, elastyczne organizacje i tworzyć pozytywne zmiany.
- Zostań bardziej innowacyjnym liderem w swojej dziedzinie.
Nauka języka: Ten program studiów uczy się w całości w języku angielskim.
Moduły:
- Odżywianie i Sztuki Kulinarnej Management (Zarządzanie usługami żywności)
- Umiejętności badawcze w zakresie kształcenia podyplomowego
- Metody badawcze
- Informacja i Zarządzanie wiedzą
- Strategia Marketing międzynarodowy
- Zarządzania, kontroli i rozliczalności środków finansowych
- Zarządzanie Ludzie w organizacji
- Zarządzanie strategiczne
- Strategic Operations Management
Warunki przyjęcia:
Czas trwania: jeden rok + teza (zwykle 4-8 miesięcy)
Dyplom: MBA w Żywienia i Sztuki Kulinarnej
Wiek: Minimalny wiek 21 lat
Poprzednie badania: Licencjata lub równoważny
Poziom angielskiego: IELTS 6.0 lub równoważny (tylko dla studentów z nie-anglojęzycznych krajach lub studentów, którzy nie studiują w anglojęzycznym szkoły) Jeśli nie masz angielski certyfikat można zrobić własny test z języka angielskiego dla bezpłatnie.
Metoda badania: w Internecie
Opłata: 14.900 Euro
Uwaga: Opłata za badanie nie obejmuje aplikacji i opłaty rezerwacyjnej (aby zapewnić Państwu miejsce studiów) 240 euro (jednorazową płatność i nie podlega zwrotowi).
Europejski system transferu punktów: program ten jest odpowiednikiem 90 ECTS
Europejskie ramy kwalifikacji: ten program jest równoznaczne z poziomu 7 ERK