Filter
Magisterskie
Tempo: Wszystkie

Szukaj tutaj najlepszych szkół i uniwersytetów na studia licencjackie!

Tytuł magistra jest stopień absolwent poziom, który trwa około jednego do dwóch lat. Tego typu program pozwala studentom do zrobienia skoncentrowanego badania konkretnego tematu. Większość programów wymaga licencjat jako warunek wstępny.

Co to jest Mistrz online w Żywność i napoje badaniach? Ten rodzaj studiów magisterskich kształci studentów na tym, co trzeba wiedzieć, aby pracować w produkcji, sprzedaży i dostarczania żywności i napojów. Program ten koncentruje się na nauce oraz biznesowych aspektach tej branży. Studenci mogą studiować nauki mlecznych, zarządzania, biotechnologii, zapewnienie jakości i biologii molekularnej. Kursy mogą obejmować planowanie menu, zarządzanie produkcją żywności, napojów alkoholowych technologii, chemii spożywczej, marketing i zarządzanie usługami gastronomicznymi organizacyjnej.

Program może przygotować ludzi do rozpoczęcia lub rozwijać karierę w różnych żywności i napojów sektorach pokrewnych.Uczniowie mogą rozwijać swoje umiejętności, aby zrozumieć, jak działa produkcja żywności, wraz z nauką umiejętności biznesowych niezbędnych do pracy w tej branży na poziomie zarządzania.

Programy różnią się dla każdej szkoły, która może mieć wpływ na koszty. Ponadto różnice między szkołami czesnego również dodać do kosztów odchyleń. Studenci powinni otrzymać kosztorys bezpośrednio z wybranej szkoły.

Po ukończeniu studiów żywności i napojów magistra studiów absolwenci mogą pracować w różnych kariery w przemyśle spożywczym. Obejmuje to zarządzanie restauracja, przygotowania żywności i dystrybucji napojów. Możliwe tytuły kariery dla absolwentów programu obejmują menedżera finansowego, kierownik restauracji, szef kuchni, kierownik marketingu i usługami gastronomicznymi. Absolwenci mogą również być przygotowani na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej w służbie żywności, przygotowania, dystrybucji i produkcji.

Jeśli jesteś zainteresowany pracą w przemyśle spożywczym w dowolnej pozycji lidera, a następnie Master w żywności i napojów badań mogą być dla ciebie. Szukaj programu poniżej i skontaktować się bezpośrednio ze biurowego wstęp szkoły swojego wyboru poprzez wypełnienie formularza głównego.

 

 

Czytaj więcej Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów:

5 Wyniki z Nauka o żywności i napojach

Universidad Católica San Antonio de Murcia

Zgodnie z najnowszym wydaniu Barometru Turystyki UNWTO Światowy, w 2014 roku, przylotów międzynarodowych turystycznych wyniosła 1,138 mln, co stanowi wzrost o 4,7% w stos ... [+]

Przegląd Modalność: Online Start: listopad Czas trwania: 1 rok akademicki Punkty ECTS: 60 Reżyser: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Zgodnie z najnowszym wydaniu Barometru Turystyki UNWTO Światowy, w 2014 roku, przylotów międzynarodowych turystycznych wyniosła 1,138 mln, co stanowi wzrost o 4,7% w stosunku do poprzedniego roku.

„W ostatnich latach turystyka okazała się być zaskakująco mocny i twardy iz wielką zdolność do przyczynienia się do odbudowy gospodarczej działalności gospodarczej, ponieważ generuje tysiące milionów dolarów w eksporcie i stworzyć miliony miejsc pracy. To działo się w miejscach na całym świecie, ale szczególnie w Europie, jako region stara się skonsolidować swoje wyjście z jednej z najgorszych okresów gospodarczych w jej historii „, powiedział Taleb Rifai, sekretarz generalny Światowej Organizacji Handlu, na Hiszpania otwarcie globalnego Forum Turystyki w Madrycie. ... [-]

Hiszpania Hiszpania online
Skontaktuj się ze szkołą
Język hiszpański
W pełnym wymiarze godzin
Zaoczne
1 rok
Online
Czytaj więcej po polsku
IMF Business School Portugal

Master in Bezpieczeństwa Żywności i Jakości pozwala dostosować wiedzę naukową w sektorze spożywczym do przepisów prawnych w ciągłej zmiany i uaktualnienia norm jakości ma ... [+]

Master in Bezpieczeństwa Żywności i Jakości pozwala dostosować wiedzę naukową w sektorze spożywczym do przepisów prawnych w ciągłej zmiany i uaktualnienia norm jakości mających zastosowanie w dziedzinie żywności. Studiowanie tego pana również pozwala na zdobycie wiedzy o różnorodności przemysłu spożywczego, które istnieją na rynku i procesów, które odnoszą się do siebie.

Rozwój gospodarczy przepisami i prawem Unii Europejskiej przemysłu spożywczego, upewnij producenci i dostawcy są bardziej odpowiedzialne za dostawy żywności do bezpieczniejszego i zdrowszego konsumentów. To właśnie w tym kontekście, że coraz częściej poszukiwanych przez profesjonalnych organizacji, jakości technicznej i Bezpieczeństwa Żywności, odpowiedzialnych za zapewnienie i zagwarantowanie jakości produktów i procesów, a tym samym zadowolenie klientów i konsumentów. Istotne jest postać audytora bezpieczeństwa żywności i kontroli jakości, odpowiedzialny za projekt, rozwoju, wdrażania i kontroli higieny żywności oraz systemów bezpieczeństwa.... [-]

Portugalia Portugal Online
Otwarta rekrutacja
Portuguese (Brazil)
Zaoczne
720 godziny
Online
Czytaj więcej po polsku
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Pod koniec magistra (MBA) w żywieniu i Culinary Arts programu (Food Service Management) studiów absolwenci będą łączyć teorię z ich doświadczeniem pracy i wyświetlić soli ... [+]

3 najlepszych uniwersytetów = 1 stopień EUROPEJSKĄ Wszyscy uczniowie będą mieli oprócz ABM Dyplom Wspólny dyplom z Uniwersytetu w Dąbrowie Górniczej (WSB) i Uniwersytetu Tarasa Szewczenki Narodowej. 3 najlepszych uniwersytetów europejskich = najlepsza wirtualna / Odległość Program = 1 Top Dyplom Europejski SZWAJCARIA + UE + najwyższej pozycji w rankingu 500

Rozwijać swoją wiedzę w ABM

Połączyć się z uczniów i liderów takich jak Ty w programach naszego mistrza internetowego. Będziesz iść tak daleko, jak twój umysł będzie cię jako uczeń magistra w ABM.

Dla profesjonalistów

Mistrz Żywienia i Sztuki Kulinarnej (Food Service Management; MBA) oznacza kolejny poziom osiągnięć w każdej dyscypliny akademickiej.... [-]

Szwajcaria Zurych
Otwarta rekrutacja
Język angielski
W pełnym wymiarze godzin
Zaoczne
16 - 20 miesiące
Online
Czytaj więcej po polsku
OSTELEA | Distancia

Master in Hotel Management and Restoration, którego celem jest szkolenie specjalistów i menedżerów do prowadzenia globalnych projektów biznesowych w zakresie zarządzania ... [+]

Sektor turystyczny od dziesięcioleci jest jednym z podstawowych sektorów rozwoju społeczno-gospodarczego kraju. W ubiegłym roku sektor zwiększył się o 3%, generując ponad 53 000 miejsc pracy. A w nim sektor hotelarski jest kluczowym elementem turystyki i jednym z tych, które odnotowały większy wzrost w ostatnich latach.

W tym kontekście, wraz z rozwijającym się sektorem, który stale wymaga wyszkolonych specjalistów do działania na stale zmieniającym się rynku, powstaje Executive Master w Hotel Management and Restoration, prowadzony przez The Ostelea School of Tourism

Mistrz, opracowany w oparciu o metodologię online, może zostać ukończony w ciągu 12 miesięcy, dzięki elastycznemu modelowi uczenia się, który dostosowuje się do potrzeb uczestników.... [-]

Hiszpania Madryt Barcelona
Wrzesień 2020
Język hiszpański
W pełnym wymiarze godzin
12 miesiące
Online
Ośrodek kształcenia i studia online
Czytaj więcej po polsku
Rome Business School

The Master Rome Business School 's Online Master w żywności ... [+]

Data rozpoczęcia: każdego roku, w marcu i październiku

Szkolenia doskonałości obejmowały staże, usługi kariery, kontakty międzynarodowe i wiele innych korzyści z rozwoju zawodowego i osobistego. Nauczanie formuł na każde żądanie.

The Master Rome Business School 's Online Master w żywności

Włoski przemysł spożywczy rozwija się zarówno na rynku krajowym, jak i międzynarodowym. Produkty włoskie są synonimem jakości uznawanej i cenionej na całym świecie zarówno pod względem surowców, jak i pochodzenia geograficznego.

Rola odgrywana przez produkty włoskie jest coraz bardziej dominująca w branży hotelarskiej, która jest ważnym aspektem nowej włoskiej tożsamości. Silny wkład w ten "ruch" zawdzięczamy sieciom hotelowym, które swoją wrażliwością i wiedzą rynkową zaczęły oferować w swoich międzynarodowych restauracjach wewnętrznych włoskie produkty i szefów kuchni - zarówno nazwy gospodarstw domowych, jak i przyszłe którzy wstrzykują swoje osobiste zaangażowanie, kulturę i eksperymenty w swoje ofiary. Dzięki temu restauracje hotelowe, które przez długi czas były uważane za oferujące drugi poziom żywności i napojów, ponownie stanęły na pierwszym miejscu.... [-]

Włochy Rzym Włochy online
Skontaktuj się ze szkołą
Język angielski
Zaoczne
1 rok
Online
Czytaj więcej po polsku