Magister zarządzania żywnością i napojami
Euroinnova International Online Education
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Atarfe, Hiszpania
Języki
Hiszpański
Forma badania
Nauka na odległość
Czas trwania
725 hours
Tempo
Pełny etat, Niepełny etat
Czesne
EUR 2380 / per course
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Poproś o informacje
Wstęp
Ten zatwierdzony magister zarządzania żywnością i napojami oferuje umiejętności zawodowe niezbędne do rozwoju kariery i poprawy zdolności do zatrudnienia. Ponadto zdobądź Double Degree z 5 punktami ECTS w konkursach i agencjach zatrudnienia.
Uczyń to możliwym z Euroinnova
W tym Master in Food and Beverage Management koncentruje się na sektorze hotelarskim i restauracyjnym, w którym jest bardzo poszukiwany, coraz więcej osób chce być częścią tego świata. Wiele osób specjalizuje się w zarządzaniu żywnością i napojami. Pojawienie się nowych miejsc pracy stwarza ogromne możliwości w międzynarodowej branży hotelarskiej, która wymaga najwyższych kwalifikacji, takich jak stopień magistra, aby znaleźć się na pierwszej linii frontu i zaspokoić potrzeby w celu uzyskania jak największej konkurencyjności ze względu na istniejącą już konkurencję w sektorze między hotelami i restauracjami.
Informacje o treściach nauczanych w Master
Głównym celem tego wysokiej jakości szkolenia jest uzyskanie niezbędnego przygotowania i wiedzy do zarządzania najnowszymi trendami i strategiami w dziedzinie renowacji. Poznaj protokoły zarządzania nowymi narzędziami projektowymi oraz zarządzania ludźmi, handlem i finansami firmy.
Metodyka kursu
Metodologia tego obecnego Mistrza jest nauczana całkowicie online. Wszystkie sekcje zawarte w tej akcji szkoleniowej będą naprzemiennie praktyczną i teoretyczną, zostanie Ci przydzielony wykwalifikowany opiekun w sektorze restauracyjnym, który pomoże Ci rozwiązać ewentualne pytania i przetestuje Cię, aby pokonać niezbędne umiejętności, aby stać się ekspert ds. Zarządzania Żywnością i Napojami.
Wierzymy, że aby uczyć się we właściwy sposób, musisz mieć dwa podstawowe aspekty; Po pierwsze, kurs jest naprawdę zorientowany na najważniejsze i najistotniejsze aspekty, aby w pełni zrozumieć temat do przezwyciężenia; Po drugie, uczeń ma do tego silne przekonanie, nie tracąc przy tym iluzji, to z naszej strony nie nastąpi, gdy znajdziemy zaktualizowane treści na rynku pracy.
W Euroinnova oferuje to wysokiej jakości szkolenie edukacyjne zorientowane na sektor restauracyjny, specjalizację jako magister renowacji i osiągnięcie celów zawodowych. Tysiące ludzi nie może się mylić! Wielu kursantów zaufało już ponownie, ponownie szkoląc się z Euroinnova, za co musimy być w pełni wdzięczni. Nasz zespół codziennie pracuje, aby odbudować to zaufanie. Skorzystaj z tej okazji! i weź teraz z Master in Food and Beverage Management materiał dydaktyczny związany z obecnym szkoleniem.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania, nie wahaj się poprosić o informacje za pośrednictwem naszych kanałów komunikacji, takich jak nasze sieci społecznościowe, strona internetowa, obsługa klienta lub po prostu za pośrednictwem naszego zespołu doradców. To wszystko, a decyzja o rozwoju kariery należy do Ciebie. Na co czekasz?
Będziemy na ciebie czekać!
Ogólna charakterystyka
Podsumowanie możliwości zawodowych mistrza w zarządzaniu żywnością i napojami:
Znajomość aktualnych realiów sektora turystycznego w ogóle, a sektora hotelarsko-gastronomicznego w szczególności, a także zasadności opracowania odpowiednich strategii, jest niezbędna dla wszystkich rodzajów firm z branży hotelarskiej i gastronomicznej. Właśnie dlatego dzięki temu tytułowi magistra w zakresie zarządzania żywnością i napojami studenci otrzymują umiejętności wymagane do zostania ekspertem F&B, szkolenia umożliwiającego kierowanie i organizowanie działu żywności i napojów w hotelach, restauracjach itp.
Główne cele w zarządzaniu żywnością i napojami:
Wśród celów Master in Food and Beverage Management możemy wyróżnić następujące:
- Analizuj i projektuj procesy konfiguracji, obsługi i zamykania restauracji, identyfikując każdą z jej faz.
- Procedury projektowe prezentacji i obsługi opracowań kulinarnych oraz wykańczania dań z myślą o kliencie, które są odpowiednie dla działów gastronomicznych.
- Analizuj wszelkiego rodzaju usługi i imprezy okolicznościowe w cateringu, które są odpowiednie dla działów gastronomicznych.
- Przeanalizuj procedury obsługi bankietów w zakładzie restauracyjnym, identyfikując niezbędne zasoby i pochodny budżet.
- Przeanalizuj standardy protokołu stosowane w różnego rodzaju imprezach, które odbywają się w placówkach gastronomicznych.
- Z powodzeniem rozwijaj procesy przedserwisowe, serwisowe i poserwisowe dla żywności i napojów w restauracjach.
- Poznaj proces przygotowania i wykańczania potraw pod kątem klienta.
- Rozpoczęcie procesu tworzenia lokali i wystawców dla gatunków i opracowań kulinarnych w ramach każdego rodzaju usługi gastronomicznej i imprezy okolicznościowej w zakresie restauracji
- Pomyślnie przeprowadź planowanie działu obsługi żywności i napojów.
- Poznaj organizację placówek gastronomicznych.
- Dowiedz się, jak przebiega proces rekrutacji i jaką rolę odgrywa integracja pracowników w działach gastronomicznych.
- Pogłębić rolę zarządzania zespołami roboczymi w działach gastronomicznych.
- Będzie studiował zarządzanie jakością w działach obsługi żywności i napojów.
- Poznaj protokół i właściwe leczenie dla ludzi.
- Poznaj podstawowy protokół i odpowiednie normy zachowania w gastronomii.
- Przyswajaj procedury, których należy przestrzegać w odniesieniu do protokołu przy organizacji imprez.
- Opisz strukturę organizacyjną restauracji.
- Poznaj przepisy obowiązujące w tego typu placówkach.
- Opracuj najistotniejsze aspekty związane z zarządzaniem restauracjami.
- Kieruje i koordynuje zarówno personel, jak i procesy administracyjno-księgowe restauracji.
- Wprowadzić determinanty ryzyka zawodowego w restauracjach.
Możliwości kariery magisterskiej w zarządzaniu żywnością i napojami:
Ten magister zarządzania żywnością i napojami zwiększy Twoje szkolenie w zakresie restauracji, umożliwiając rozwój działalności zawodowej jako szef restauracji, kierownik restauracji oraz kierownik ds. zakupów.
Na co przygotowuje cię mistrz w kierunku jedzenia i napojów:
Dzięki wiedzy rozwiniętej przez tego mistrza w zarządzaniu żywnością i napojami, będziesz mógł nauczyć się zarządzania i organizacji działu żywności i napojów w hotelach, restauracjach itp.
Kto jest Mistrzem w Kierunku Żywności i Napojów, którego celem jest:
Magister zarządzania żywnością i napojami skierowany jest do profesjonalistów w świecie gastronomii, turystyki i hotelarstwa, w szczególności tych, którzy zajmują stanowiska kierownicze, oraz wszystkich zainteresowanych zdobyciem wiedzy związanej z zarządzaniem dowolnym rodzajem restauracji zakładu.
Oficjalny charakter szkolenia:
Szkolenie to nie wchodzi w zakres oficjalnego szkolenia regulowanego (wczesna edukacja, edukacja podstawowa, szkolnictwo średnie, oficjalne szkolenie zawodowe FP, licencjat, stopień uniwersytecki, oficjalne studia magisterskie i doktoranckie). Jest to zatem szkolenie uzupełniające i/lub specjalizacyjne, mające na celu nabycie określonych umiejętności, zdolności lub predyspozycji o charakterze zawodowym, które mogą być ocenione jako zasługi w komisjach pracy i/lub egzaminach konkursowych, zawsze w ramach sekcji Szkolenia. i/lub Kształcenie ustawiczne, zawsze konieczne jest zapoznanie się z konkretnymi wymaganiami dotyczącymi oceny konkretnego publicznego banku pracy, do którego chcemy się ubiegać.