Magister zarządzania restauracją

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Opis programu

Przeczytaj oficjalny opis

Magister zarządzania restauracją

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Magister w restauracji

Miejsce stanowiska w restauracji

Pole gospodarz dzisiaj jest bardzo konkurencyjny, dlatego, że jest coraz bardziej ważne, aby mieć specjalistów z możliwości zarządzania restauracji, które są w stanie zaplanować i zorganizować działalność.

To Master w restauracji skupia się na zaawansowanych i specjalistycznych szkoleń, a odnosi się do wiedzy akademickiej i zawodowej oraz promowanie wprowadzania do prac badawczych w dziedzinie hotelarstwa.

Z zestawem wszystkich przedmiotów są również w stanie przygotować się na konkretnych umiejętności i zdolności, które umożliwiają ich rozwój zawodowy w dziedzinie konserwacji i wykonywania funkcji wymaganych przez sektor i przygotowują do wypełnienia zadania, poziomy odpowiedzialności, że międzynarodowy rynek pracy zaczyna wymagać.

Agenda

  • Umiejętności zarządzania - Środowisko i przywództwa. Pracownik wiedzy. Nowy lider. Organizacji i zarządzania style. Wzrostu gospodarczego i rozwoju.
  • Wakacje w prawo - cywilnych aspektów zamówień publicznych w branży hotelarsko-gastronomicznej. Administracyjne ramy prawne dla przedsiębiorstw hotelarskich. Środowisko pracy w branży hotelarsko-gastronomicznej. Opodatkowanie stosuje się do branży hotelarskiej. Handlowych aspektów prawnych działalności hotelarskiej.
  • Administracja i zarządzanie Sterowanie - Wstęp do kosztów gościnności. USALI. Budżetów. Podstawowe wskaźniki. Integralną Dashboard
  • Dział kadr i komunikacji wewnętrznej - organizacja i kultura organizacyjna. Analiza, opis i ocena pracy. Przechwytywania zasobów ludzkich. Dobór i ukierunkowanie zasobów ludzkich. Ocena szkolenia pracowników firmy. Komunikacja wewnętrzna w firmie.
  • Sprzedaż i marketing - hotelarstwo i turystyka. Marketingu Definicja polityki handlowej. Produkt w postaci zmiennej handlowej. Polityka komunikacyjna. Nowe technologie w marketingu i komercjalizacji. Plan marketingowy.
  • Zarządzanie i utrzymanie - Utrzymanie zarządzania utrzymaniem hotelero.La. Bezpieczeństwo i kontrola. Plan Samoobrona.
  • Organizacja, planowanie i zarządzanie w lokalach gastronomicznych - Zarządzanie i przetwarza jedzenie i miejsce do napojów. Zarządzanie zakupami. Zarządzanie finansami przywrócenia. Zarząd stosuje się do zakładów gastronomicznych bankiet. Zakres produktów V. Negocjacje: strategie i taktyki. Inne formy renowacji.
  • Żywienie, środowisko i jakości - zarządzanie jakością w przedsiębiorstwach turystycznych. Pojęcie i znaczenie jakości. Wdrożenie systemu jakości. Higiena i bezpieczeństwo żywności. System HACCP. Jakość i zdrowie środowiskowe.
  • Franchising: Franczyzobiorca & Franczyzodawca - historyczne i etymologiczne Ustawienia-franczyza franchising. Najważniejsze pojęcia. Rodzaje franszyzy. Zalety franchisingu. Wady franchisingu. Wartość marki. Definicja umowy. Elementy umowy franczyzy. Treść zamówienia: obowiązki i prawa stron. Wykonanie zamówienia. Rozwiązanie umowy franczyzowej. Kroki do tworzenia franczyzy. Środki ostrożności.

Cele

Z Mistrzem w restauracji dostać, że:

  • Nabyć umiejętności i wiedzę niezbędną do rozwiązania zarządzania i zakładów gastronomicznych, ze szczególnym uwzględnieniem zarządzania i organizacji powiązanych lokalnych działań konserwatorskich w jego różnych rodzajów.
  • Posiada umiejętności radzenia sobie z różnymi problemami zarządzania takich zakładów w dzisiejszym społeczeństwie w multidyscyplinarnym sposób.
  • Możesz zająć stanowiska, gdzie mają do uruchomienia różnych procesów zachodzących w branży hotelarsko-gastronomicznej.
  • Fomentes trwające procesy i osobistej odnowy w tego typu konkurencji i innowacji w przedsiębiorstwach hotelarskich.
  • Rozwijać procesy stosowane do badań hotelarskiej.
  • Reconozas zawodowe, moralne i etyczne kwestie związane z oferowanych usług, i nadal kierować przyjęcie odpowiednich praktyk zawodowych, etycznych i prawnych.
  • Coordines Dirijas i polityki ekspansji.

Odloty

Magister w restauracji jest skierowany do osób, które chcą:

  • Nabyć konkretne przygotowania do przystąpienia do pracy w zakładzie gastronomicznym.
  • Poprawić lub zaktualizować swoje szkolenie w ramach przygotowań do gry odpowiedzialne stanowisko.

Biorąc możliwości zawodowych jako dyrektor żywności i napojów, kierownik gastronomii, kierownik restauracji i kierownik ds. zakupów, lub poszerzyć wiedzę w nich.

Warunki przyjęcia na studia

Dostęp do Mistrza w restauracji, więc można na dwa sposoby:

  • Posiadające wykształcenie wyższe lub
  • Posiadają doświadczenie zawodowe. W tym przypadku, Komisja będzie oceniać wiedzę i doświadczenie.
Ta szkoła oferuje programy z:
  • Język hiszpański
Czas trwania i cena
Ten kurs jest Online
Start Date
Data rozpoczęcia
Wrześ. 2019
Duration
Czas trwania
W niepełnym wymiarze czasu
Locations
Hiszpania - Zaragoza, Aragon
Data rozpoczęcia : Wrześ. 2019
Termin nadsyłania zgłoszeń Skontaktuj się ze szkołą
Data zakończenia Skontaktuj się ze szkołą
Dates
Wrześ. 2019
Hiszpania - Zaragoza, Aragon
Termin nadsyłania zgłoszeń Skontaktuj się ze szkołą
Data zakończenia Skontaktuj się ze szkołą