$close

Filtry

Zobacz wyniki

Licencjat jest jednostką badania, które wymaga około cztery lata ciężkiej pracy i poświęcenia, aby zarobić. Gdy uczniowie zdobyli dyplom, mogą mieć dostęp do ulepszonych możliwości osobistego i zawodowego.Kształcenie na odległość jest metodą dostarczania edukacji studentów, którzy nie są obecni na terenie kampusu. Różne badania wykazały, że programy kształcenia na odleg… Czytaj więcej

Licencjat jest jednostką badania, które wymaga około cztery lata ciężkiej pracy i poświęcenia, aby zarobić. Gdy uczniowie zdobyli dyplom, mogą mieć dostęp do ulepszonych możliwości osobistego i zawodowego.

Kształcenie na odległość jest metodą dostarczania edukacji studentów, którzy nie są obecni na terenie kampusu. Różne badania wykazały, że programy kształcenia na odległość może być równie efektywne i skuteczne, jak tradycyjne programy w klasie czasem nawet lepiej!

Istnieje ponad cztery tysiące instytucji szkolnictwa wyższego w Europie, z wiodących instytucji badawczych do małych, uczelni nauczania zorientowanych. Europa sama w sobie nie jest tak bardzo różni się od innych kontynentów, osiągając od koła podbiegunowego do wybrzeży Afryki.

Pokaż mniej
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurych, Szwajcaria

ABMS jest certyfikowany przez EFRR EOCCS, Szwajcarską Krajową Jakość Edukacji (EduQua) i ASIC UK. WSB jest uczelnią uznaną w Europie, a KNU jest europejskim uniwersytetem publ ... +

ABMS jest certyfikowany przez EFRR EOCCS, Szwajcarską Krajową Jakość Edukacji (EduQua) i ASIC UK. WSB jest uczelnią uznaną w Europie, a KNU jest europejskim uniwersytetem publicznym, założonym 200 lat temu i zaliczanym do 500 największych uczelni na świecie. Będziesz iść tak daleko, jak twój umysł będzie cię jako ucznia licencjata w ABM. To wykonawczy licencjackie (EBBA) w żywieniu i Sztuki Kulinarnej (Food Service Management) Oczywiście jest dla studentów, którzy pracowali bezpośrednio po ukończeniu szkoły przez co najmniej 3 lata na stanowisku kierowniczym, oczekuje się, że absolwenci połączyć teorię z praktyką i wyświetlić dźwięk znajomość ich branży zarządzania. Studenci są wyposażone wiedzy użytecznej Zdrowia do wejścia na rynek pracy i przyczynić się w sposób bardziej skuteczny do organizacji w dziedzinie ochrony zdrowia. Executive licencjackie (EBBA) w żywieniu i Sztuki Kulinarnej to program studiów dla studentów, którzy chcą wzmocnić swoje umiejętności w zakresie zdrowia i żywności, koncentrując się głównie na elementach kierowniczych. Ten program studiów składa się z 12-miesięcznego okresu badania, w którym studenci będą prowadzone w formie wykładów. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
Język angielski
Online
 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurych, Szwajcaria

Pod koniec studiów licencjackich w żywieniu i Sztuki Kulinarnej Program (Food Service Management) badania oczekuje się, że absolwenci połączyć teorię z praktyką i wyświetlić s ... +

Pod koniec studiów licencjackich w żywieniu i Sztuki Kulinarnej Program (Food Service Management) badania oczekuje się, że absolwenci połączyć teorię z praktyką i wyświetlić solidną wiedzę z zakresu zarządzania usługami (Food) branży zarządzania Żywienia i Sztuki Kulinarnej. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
Język angielski
Online