close

Filtry

Zobacz wyniki

Zdobywając tytuł licencjata jest kamieniem milowym edukacyjne, które dążą do wielu studentów. Chociaż może to potrwać cztery lata do zakończenia programu licencjata, korzyści uzyskane z uzyskaniem specjalistycznych umiejętności, a także skoncentrowaną wiedzę w danej dziedzinie może trwać całe życie. Nauk o Żywności skupia się na badaniu żywności, ze szczególnym naciskie… Czytaj więcej

Zdobywając tytuł licencjata jest kamieniem milowym edukacyjne, które dążą do wielu studentów. Chociaż może to potrwać cztery lata do zakończenia programu licencjata, korzyści uzyskane z uzyskaniem specjalistycznych umiejętności, a także skoncentrowaną wiedzę w danej dziedzinie może trwać całe życie.

Nauk o Żywności skupia się na badaniu żywności, ze szczególnym naciskiem na tworzenie niezawodnych, trwałych i bezpiecznych źródeł żywności. Zrozumienie nauki żywności może prowadzić do znaczących odkryć w technologii żywności, a także produkcji i utrzymania zdrowego pożywienia.

Europa jest szóstym co do wielkości kontynent i obejmuje 47 krajów i różnorodnych zależności, wyspy i terytoria. Graniczy z Morza Śródziemnego na południu Azji na wschód, i na Oceanie Atlantyckim na Zachód.

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
format_list_bulleted Filtry
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurych, Szwajcaria

Pod koniec studiów licencjackich w żywieniu i Sztuki Kulinarnej Program (Food Service Management) badania oczekuje się, że absolwenci połączyć teorię z praktyką i wyświetlić s ... +

Pod koniec studiów licencjackich w żywieniu i Sztuki Kulinarnej Program (Food Service Management) badania oczekuje się, że absolwenci połączyć teorię z praktyką i wyświetlić solidną wiedzę z zakresu zarządzania usługami (Food) branży zarządzania Żywienia i Sztuki Kulinarnej. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
Język angielski
Online
 

WSKAZÓWKA! Jeśli reprezentujesz uczelnię i chcesz dodać swoje programy do naszych ofert, skontaktuj się z nami